Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Archos Εξαπολύει Οικονομικά Έξυπνα Ρολόγια Χειρός Από 50$


Η Archos έχει δημιουργήσει φήμη ως κατασκευαστής οικονομικών ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά η νεότερη δημιουργία της έχει τιμή τόσο πιο χαμηλά από τον πήχυ που έθεσαν άλλοι κατασκευαστές, που έκανε μερικά φρύδια να σηκωθούν στη φετινή CES 2014.

Τι αφορά αυτή η τιμή; Ένα έξυπνο ρολόι χειρός με τιμή λιανικής μόνο 50$.
Το έξυπνο αυτό ρολόι - ευκαιρία είναι στην πραγματικότητα ένα από τα τρία νέα έξυπνα τηλέφωνα που παρουσιάζει η Archos φέτος, τα οποία όλα είναι τιμολογημένα για να πουλήσουν.
Με την Pebble και άλλους κατασκευαστές έξυπνων ρολογιών να τείνουν προς ακριβότερα, υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά που φοριούνται, είναι ωραίο να βλέπουμε κάποιον να νοιάζεται για τον αδύνατο οικονομικά καταναλωτή. Το έξυπνο ρολόι των 50 δολλαρίων έχει μια ασπρόμαυρη οθόνη LCD 1,55 ιντσών και διάρκεια μπαταρίας μέχρι 2 εβδομάδες.
Και τα τρία νέα έξυπνα τηλέφωνα της Archos θα είναι συμβατά τόσο με συσκευές Android όσο και iOS. Η σειρά συμπεριλαμβάνει ένα μοντέλο 100$ με έγχρωμη οθόνη LCD και διάρκεια μπαταρίας 2 ημέρες, καθώς και ένα μοντέλο 129$ με κυρτή οθόνη ηλεκτρονικής μελάνης (E-ink) και διάρκεια μπαταρίας, η οποία θα φτάνει τη μιάμιση εβδομάδα.
Το κορυφαίο ρολόι της σειράς μάλιστα δείχνει αρκετά στυλάτο, ενώ τα δύο φθηνότερα μοντέλα εύκολα μπορεί να μπερδευτούν με κάτι που αγοράσατε στο πανηγύρι.
Λόγω των φθηνών τιμών τους, μπορεί να φαντάζεστε ότι η Archos έκανε οικονομία στα χαρακτηριστικά που μάθαμε να περιμένουμε από ένα έξυπνο ρολόι.
Παρότι το ίδιο το ρολόι είναι καλά κατασκευασμένο, αυτό που λείπει από το λογισμικό είναι το κατάστημα εφαρμογών που δίνουν η Pebble ή το Galaxy Gear της Samsung.
Και πάλι, όμως, αν ψάχνετε για κάτι με καλή αναλογία τιμής προς απόδοση για να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στην επανάσταση των "φορετών" ηλεκτρονικών, ένα έξυπνο ρολόι που κοστίζει λιγότερο από ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ με βενζίνη, σίγουρα αποτελεί μια καλή επιλογή.
Το 50$ έξυπνο ρολόι μαζί με τα οριακά πιο ακριβά αδέρφια του θα είναι διαθέσιμα αυτό τοι καλοκαίρι.

Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου