Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πλημμύρισε Ο Δρόμος; Κανένα Πρόβλημα Με Τη Μπαγκαζιέρα - Βάρκα


Σίγουρα θα έχετε δει βίντεο (και πολλοί από σας θα το έχετε ζήσει) με οδηγούς σκαρφαλωμένους στην οροφή του αυτοκινήτου τους, που έχει βουλιάξει στα νερά που πλημμύρισαν - ξαφνικά - το δρόμο ή ακόμα χειρότερα να προσπαθούν να σωθούν κολυμπώντας μέσα στα νερά.
Λοιπόν, τώρα υπάρχει λύση (δυστυχώς μόνο για εσάς και το συνεπιβάτη σας, όχι και για το αυτοκίνητο σας): Αντί να γίνετε ο (βασανισμένος) πρωταγωνιστής ενός βίντεο στο YouTube με θέμα τις πλημμύρες, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με στυλ και χάρη με αυτήν τη μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκινήτου που αναποδογυρίζει και μετατρέπεται σε βάρκα με κουπιά για δύο άτομα!
Το Boatbox μοιάζει με όλες τις άλλες μπαγκαζιέρες οροφής τύπου όστρακου, μόνο που το σχήμα του είναι διαμορφωμένο έτσι, ώστε το αναποδογυρισμένο κάλυμμα να μετατρέπεται σε μια μικρή βαρκούλα για τον αισιόδοξο.
Διαθέτει κάθισμα, κουπιά και υποδοχές για κουπιά και μπορείτε να προσθέσετε ακόμα και μια μικρή ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή για να σπάσετε τα νεύρα των υπόλοιπων πλημμυροπαθών επιβατών.
Προσωπικά, πιστεύω ότι ένα ιστίο και μια αφαιρούμενη καρίνα θα ήταν ακόμα πιο cool, αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας.
Φυσικά, το Boatbox δεν είναι μόνο για επείγουσες καταστάσεις πλημμύρας και οι κατασκευαστές τονίζουν ότι μπορεί να σας γλυτώσει από τη διαδικασία ρυμούλκησης ενός τρέιλερ, αν απλά χρειάζεστε μια μικρή βάρκα για τις διακοπές σας.
Βέβαια, με χώρο για μόλις δύο (αγαπημένα) άτομα θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του ποιόν θα αφήσετε πίσω στη στεριά.
Το Boatbox διατίθεται από το Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις 950$.
Αυτό το ποσό μπορεί να είναι μεγάλο για μια μπαγκαζιέρα, αλλά είναι μικρό για μια βάρκα.

Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου