Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

LG: Μπαταρίες Που Λυγίζουν, Διπλώνουν Και Μπορούν Να Βραχούν Σε Μαζική Παραγωγή



Γιατί να θέλετε μια κυρτή μπαταρία;
Καλή ερώτηση και ευτυχώς η απάντηση έχει νόημα. Βασικά, υπάρχει πολλή επερχόμενη τεχνολογία στα σκαριά, πράγματα όπως οι κυρτές οθόνες, για να μην αναφέρουμε σχεδιάσεις που είναι πραγματικά ευλύγιστες, όπως κάποιοι επερχόμενοι ηλεκτρονικοί αναγνώστες και ρολόγια και τέτοια πράγματα.
Το να υπάρχει μια κυρτή μπαταρία είναι απαραίτητο γι' αυτού του είδους την τεχνολογία και αυτός είναι ο λόγος που η LG Chem θα αρχίσει να τις παράγει μαζικά από τον επόμενο μήνα.
Και αυτό ακριβώς είναι η σημαντική είδηση εδώ: δε μιλάμε για κάτι που είναι θαμμένο σε ένα υπόγειο εργαστήριο, κάπου, ούτε καν για ένα πρωτότυπο. Αυτές οι μπαταρίες μπαίνουν σε παραγωγή, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμες για ενσωμάτωση στις συσκευές επόμενης γενιάς.
Η LG δημιούργησε επίσης έναν τύπο μπαταρίας σε μορφή καλωδίου για συσκευές που μπορούν να λυγίσουν, να φοριούνται, να δένονται κόμπο και να βυθίζονται σε νερό.
Όλες αυτές τις νέες μπαταρίες δε θα τις βρείτε στα ράφια του σούπερ μάρκετ δίπλα στις Duracell, αλλά θα προσφέρουν μεγαλύτερη γκάμα, στη δημιουργία νέων τεχνολογιών. Όταν ένας εφευρέτης δε χρειάζεται να ανησυχεί για το χώρο που χρειάζεται μια παραδοσιακή μπαταρία, οι δυνατότητες αυξάνονται εκθετικά.

Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου