Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Φήμη: Το Ρολόι Της Google Ανακοινώνεται Σε Μερικές Εβδομάδες



Κυκλοφορούν πολλές φήμες - οι περισσότερες απ' αυτές ανυπόστατες - ότι το ρολόι της Google με το κωδικό όνομα "Gem" (=κόσμημα) πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα. Αυτές οι αναφορές υπαινίσσονται επίσης και τι είδους τεχνολογία θα φορέσει η Google στον καρπό του χεριού σας.

Μια ανώνυμη πηγή διαρρέει πληροφορίες που θέλουν το Google Now να βρίσκεται στην καρδιά του Google Watch. Αν αυτό αληθεύει, θα ήταν απόλυτα λογικό, αν σκεφτείτε τη λειτουργία που καλείται να επιτελέσει ένα ρολόι. Παλιά, όταν τα τηλέφωνα ήταν βιδωμένα στον τοίχο και έπρεπε να περιμένεις την τηλεφωνήτρια να σε συνδέσει, ο έλεγχος της ώρας ήταν το μέτρο βάσει του οποίου ρύθμιζες τη μέρα σου. Το Google Now είναι σχεδιασμένο να προσφέρει πιο σχετική, πληροφορία της στιγμής στο μοντέρνο χρήστη.
Με υπενθυμίσεις ραντεβού, οδηγίες πλοήγησης, μετεωρολογικές προβλέψεις και μηνύματα να εμφανίζονται στον καρπό σας, ακριβώς όταν τις χρειάζεστε, χωρίς να χρειαστεί να τις ζητήσετε, το Google Watch μπορεί σίγουρα να κάνει μεγάλο ντόρο στο αναπτυσσόμενο πεδίο της έξυπνης τεχνολογίας που φοριέται στον καρπό σας. Ακούγεται επίσης ότι η Google επικεντρώνεται στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, φωνητική διεπαφή και σταθερή σύνδεση Bluetooth 4.0 για το ρολόι της.
Αν ο άνεμος, που μεταφέρει τις πληροφορίες για ανακοίνωσή του στις 31 Οκτωβρίου, αποδειχθεί ούριος, θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε για το σχέδιο "Gem" στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου