Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η Lamborghini Κόβει Την Οροφή Της Υπερ-Αποκλειστικής Veneno


Πίσω στον Μάρτιο, η Lamborghini αποκάλυψε μια από τις πιο αποκλειστικές σχεδιάσεις της μέχρι σήμερα, τη Veneno. Μόνο τρία από αυτά τα επιθετικά σχεδιασμένα υπεραυτοκίνητα είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστούν - κανένα άλλο. Παρότι τεχνικά αυτό εξακολουθεί να ισχύει, η Lamborghini μόλις ανακοίνωσε ότι θα παραχθούν ακόμη εννέα Veneno.

Το εννέα δεν είναι και κανένας τεράστιος αριθμός, αλλά για τους ιδιοκτήτες αυτών των πρώτων τριών Veneno, αυτά τα νέα υπεραυτοκίνητα, εύκολα μπορεί να θεωρηθούν σα χαστούκι στο πρόσωπο. Ευτυχώς, οι νέες Veneno δεν είναι ολόιδιες με τις πρώτες τρεις. Είναι ανοιχτές (roadster). Οι κομμένες οροφές όμως είναι σχεδόν η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο μοντέλα της Veneno.

Ακριβώς όπως και οι πρώτες τρεις Veneno, οι εννέα ανοιχτές θα πωλούνται γύρω στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης θα διαθέτουν τον ίδιο δωδεκακύλινδρο κινητήρα των 750 αλόγων, ικανό να σας εκτοξεύσει από τα 0 στα 96 χιλιόμετρα σε λιγότερα από 2,9 δευτερόλεπτα. Παρά την απόλυτη έλλειψη οροφής (ούτε ως επιλογή) οι ανοιχτές Veneno θα είναι ικανές να φτάσουν την ίδια τελική ταχύτητα των σχεδόν 356 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Φυσικά, δε χρειάζεται να πούμε ότι ακόμα και αν διαθέτετε το μετρητό για ένα απ' αυτά τα μωρά, θα πρέπει και πάλι να είστε εξαιρετικά τυχεροί για να πάρετε στα χέρια σας ένα. Όσο για τους υπόλοιπους από εμάς, όπως πάντα, θα πρέπει να αρκεστούμε στην οφθαλμολαγνία, δηλαδή στη θέαση των φωτογραφιών.





Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου