Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Το Google Nexus 5 Θα Πωλείται 350$ Ξεκλείδωτο


Θα θέλαμε να πούμε ότι το Nexus 5 είναι το χειρότερα φυλαγμένο μυστικό στον κόσμο των κινητών, αλλά, κοιτώντας πίσω, σχεδόν κάθε σημαντικό έξυπνο τηλέφωνο - iPhone 5s/5c, Galaxy S4, Moto X, Galaxy Note 3 κλπ - είχε σημαντικές διαρροές πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Το Nexus 5 λοιπόν δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με μια κίνηση που ήταν είτε παράλειψη πρώτου μεγέθους είτε πολύ καλά συντονισμένη διαρροή για λόγους δημοσιότητας, το Nexus 5 (αυτό που τελευταία φορά το είχαμε δει σε ένα μπαρ σε πρωτότυπη μορφή) εμφανίστηκε στο επίσημο μαγαζί του Google Play με τιμή 349$. Η φωτογραφία που βλέπετε στο πάνω μέρος είναι το Nexus 5 και είναι όμορφο.
Πολλά έξυπνα τηλέφωνα παρουσιάζονται κάθε βδομάδα. Το Nexus 4 έκανε μεγάλο ντόρο πέρυσι γιατί η τιμή του ήταν 299$ ξεκλείδωτο. Αυτό ήταν ανήκουστο για ένα έξυπνο τηλέφωνο με αξιοπρεπείς προδιαγραφές.
Δε χρειάζεται βέβαια να πούμε ότι το Nexus 4 αποδείχτηκε ένας πραγματικός νικητής. Η Google και η LG συνεργάζονται και πάλι για το νέο Nexus 5 και όπως φαίνεται θα είναι και αυτό νικητής, τουλάχιστον όσον αφορά την τιμή.
Πρόσφατες φήμες θέλουν το Nexus 5 να έχει τη σφραγίδα του DNA του LG G2, ενός πολύ ισχυρού έξυπνου τηλεφώνου.
Τα τεχνολογικά καλούδια που φημολογείται ότι θα βρίσκονται κάτω από το καπό συμπεριλαμβάνουν οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, μπαταρία 2300mAh και οπίσθια κάμερα 13 μεγαπίξελ. Επίσης, μάλλον θα είναι το πρώτο έξυπνο κινητό Android που θα τρέχει την έκδοση Android 4.4 KitKat (τελευταία).
Η ανακοίνωση του Nexus 5 αναμένεται στο τέλος του μήνα, πιθανώς στις 30 Οκτωβρίου.
Ποιός θα το αγοράσει για 350$; Στοιχηματίζουμε ότι η απάντηση θα είναι εντυπωσιακή. Αναμείνατε να ξεπουλήσει πολύ γρήγορα.

Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου