Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Νέα, Δύο Φορές Πιο Σταθερή Και Πιο Φωτεινή, 13ΜΡ Κάμερα Για Τηλέφωνα Από Τη Samsung



Η οπτική σταθεροποίηση ειδώλου, που υπάρχει στις κάμερες των σημερινών έξυπνων τηλεφώνων, αφήνει μια αίσθηση ανεκπλήρωτου και επιθυμία για κάτι καλύτερο. Ακόμη και όταν την έχετε ενεργοποιήσει, θα χρειαστείτε σταθερά χέρια για να αποφύγετε τις θολές, "κουνημένες" φωτογραφίες.
Η Samsung μόλις αποκάλυψε έναν νέο πιο σταθερό αισθητήρα, ο οποίος μπορεί να συγχωρεί πολύ περισσότερο τις ανεπιθύμητες κινήσεις. Η μονάδα των 13 μεγαπίξελ διορθώνει γωνιακές κινήσεις μέχρι και 1,5 μοίρα εκτός στόχου, δηλαδή περίπου δύο φορές μεγαλύτερο κούνημα απ' όσο μπορούν να διορθώσουν οι υπάρχουσες κάμερες.
Παρότι αυτό το νούμερο δεν ακούγεται και τόσο μεγάλο, η Samsung υπόσχεται μεγάλα αποτελέσματα - όπως αναφέρεται η κάμερα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού οι οποίες είναι οκτώ φορές πιο φωτεινές από τον προκάτοχο της.
Η εταιρία δε θα παράγει μαζικά τη νέα κάμερα πριν τις αρχές του 2014, αλλά εξελίσσει την τεχνολογία σε συνεργασία με "κορυφαίους κατασκευαστές έξυπνων τηλεφώνων". Με άλλα λόγια δε θα χρειάζεται να ζείτε στον "Γαλαξία" της Samsung για να δείτε τα πλεονεκτήματα.

Πηγή: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου